Still Life Studio

Still Life tarkoittaa meille asetelmaa tai pysähtynyttä hetkeä, johon on tallentunut jokin ihana tunnelma tai ajatus.

Still Life Studio syntyi tarpeesta yhdistää kahden luovan naisen väsymätön kiinnostus sisustamiseen ja asumiseen. Halusimme perustaa paitsi uuden sisustamisen blogisivuston, myös yhteisen yrityksen, jossa saisimme toteuttaa visiotamme kuvin, tekstein ja videoin. Toivomme, että blogejamme selaamalla löydät itsellesi ajankohtaista sisustusinspiraatiota, jota pystyt soveltamaan myös omassa kodissasi. Haluamme kannustaa ihmisiä persoonallisiin ratkaisuihin, jotka syntyvät monesti itse tekemällä sekä hyödyntämällä kalusteita ja pienesineitä eri vuosikymmeniltä. Mielestämme viihtyisää kotia ei luoda rahalla vaan se syntyy pikemminkin ajan kanssa hitaasti tunnustelemalla, pohtimalla omia mieltymyksiä sekä yhdistelemällä ennakkoluulottomasti eri materiaaleja, tyylejä ja aikakausia. Alkuperäisen ajatuksemme mukaisesti kaiken ei tarvitse olla suurta vaan kodin piristykseksi riittää usein muutama leikkokukka tai lipastolle koottu kaunis asetelma!

 

MAIJU SAHA

Maiju on 36 -vuotias vaasalainen  bloggaaja, joka on kirjoittanut sisustusaiheista MAIJU SAW -blogia jo yhdeksän vuoden ajan. Blogi käsittelee pääasiassa perheen omaa satavuotiasta puutalokotia, jossa on jatkuvasti jokin pieni projekti meneillään. Inspiraatiota sisustukseen Maiju löytää erityisesti kirppiksiltä sekä muokkaamalla kotia edullisilla budjettiratkaisuilla. Maijun perheen koti sijoittui SUOMEN KAUNEIN KOTI -ohjelman 4.llä tuotantokaudella yleisöäänestyksessä toiseksi. Maijun perheeseen kuuluvat merimies-mies sekä 9-, 4- ja 1-vuotiaat lapset.

 

NETTA-NATALIA LÖYTYNOJA

Netta on 30-vuotias sisustussuunnittelija, joka asuu Vaasassa miehensä sekä Penni ja Sinna -koiriensa kanssa tunnelmallisessa kivitalossa lähellä meren rantaa. Netan Likainen parketti -blogi on tuttu Lily-portaalista, jossa Netta bloggasi aktiivisesti useamman vuoden ajan. Nyt Likainen parketti herää uudelleen henkiin tarjoten inspiraatiota erityisesti designin sekä rouhean, maanläheisen sisustuksen ystäville. Ammatikseen Netta suunnittelee sisustuksia sekä julkitiloihin että yksityiskoteihin, tekee kuvausjärjestelyjä sekä valokuvaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

Teemme erilaisia sisustusalan töitä räätälöidysti ja laajalla skaalalla. Palveluihimme kuuluvat mm. kuvausjärjestely ja stailaus, blogiyhteistyöt sekä digitaalinen sisällöntuotanto eri sosiaalisen median kanaviin, kotien myyntistailaus ja -kuvaus sekä yritystapahtumien ja messuosastojen suunnittelu

Still Life Studio
Tiilitehtaankatu 28 65100 VAASA
Maiju / 040 8401193
Netta / 044 0727306
hello@stilllifeblogs.com
y/ 2832598-2

REFERENCES

Coming soon…